Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

RelayFax Server


relayfaxΤο λογισμικό Relay Fax αυτοματοποιεί την αποστολή, λήψη, και διαχείριση ενός δικτύου Fax από τον υπολογιστή σας, καθώς επίσης ενσωματώνει πλήρεις δυνατότητες Faxing μέσα στο ήδη υπάρχον σύστημα email. – όλα αυτά χωρίς μηνιαίο πάγιο η χρεώσεις ανά fax.

Το Relay Fax Network συνδέεται σε όποιον αριθμό POP Mailboxes επιθυμείτε σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα,  κατόπιν συλλέγει τα fax, τα όποια αποστέλλει στους παραλήπτες με Fax,email η οποιονδήποτε άλλο τρόπο έχει ορίσει ο χρήστης από τις επιλογές. Επιπλέον, οι επικοινωνίες POP3 και  SMTP μπορούν να κρυπτογραφηθούν μέσω της χρήσης SSL και TLS πρωτοκόλλων ασφαλείας , με στόχο την ασφάλεια των απεσταλμένων δεδομένων. Για ευκολία στην διαχείριση, το γραφικό περιβάλλον του Relay Fax έχει παραμετροποιηθεί ώστε να είναι συνεπής με το γραφικό περιβάλλον του MDaemon. (εάν υπάρχει)

Το Relay Fax υποστηρίζει την σύνδεση και αποστολή Fax μέσω IP (FOIP) σε 30 ψηφιακές μηχανές Fax, χωρίς την ανάγκη να φύγετε από το γραφείο σας. Εισερχόμενα Fax μπορούν να μετατραπούν αυτόματα σε διάφορα format, όπως jpeg, tiff, bmp, και άλλα. Ένα Fax μπορεί να αποσταλεί σε πολλούς παραλήπτες και αυτόματα να του ανατεθεί συγκεκριμένο εξώφυλλο, η πρότυπο, ανάλογα την ομάδα εργασίας που ανήκει.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε click εδώ, για να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Alt-N.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...