Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Το παιχνίδι που αγοράστηκε 144 φορές και κατέβηκε πειρατικά άλλες 50.000

Το Lucky Frame είναι ένα μικρό στούντιο που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι μεπερίεργες απαιτήσεις, αρκετά υψηλή τιμή ($5 αρχικά και $3 σε έκπτωση), και συνεπώςμικρό target group. Το παιχνίδι έχει όνομα Gentlemen! και παίζεται μόνο σε ταμπλέτα πάνω από 7 ίντσες, μόνο με δύο παίκτες στον ίδιο μάλιστα χώρο. Όπως καταλαβαίνεις, το στούντιο δεν περίμενε να βγάλει τα λεφτά της ζωής του από αυτό το παιχνίδι, ωστόσο έγινε κάτι που δεν περίμεναν. Μέσα στις πρώτες τρεις εβδομάδες, το Gentlemen! είχε κατέβει πάνω από 50.000 φορές, από τις οποίες μόνο οι 144 ήταν κανονικές αγορές του παιχνιδιού.

gentlemen-pirated

Ένας από τους δημιουργούς, ο Γιαν Σέζνεκ, ανέφερε πως τις πρώτες μέρες είδαν τεράστια έκρηξη στους μοναδικούς χρήστες της εφαρμογής, παρόλο που στο Google Play είχε αγοραστεί μόνο 8 φορές«Οι αριθμοί μας εξέπληξαν τόσο πολύ που επικοινωνήσαμε με την εταιρεία των στατιστικών για να επιβεβαιώσουμε τα νούμερα», είπε ο Σέζνεκ.

Ο συνδυασμός μάλιστα με το ότι το παιχνίδι έχει ίδιο όνομα με τη νέα επιτυχία του κορεάτη PSY, το καθιστά δυσκολότερο να σταθεί ψηλά στα app stores. Η ομάδα του Σέζνεκ δούλευεπέντε μήνες για αυτό το παιχνίδι και οι εισπράξεις που έχουν μέχρι τώρα δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο το ποσό που θα κάλυπτε τον χρόνο και τον κόπο που διέθεσαν όλοι.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...