Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Φωτογραφία της συσκευασίας του iPhone 5S, «δείχνει» τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος

Μισή μέρα μας χωρίζουν από το event της Apple την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα παρουσιάσει τα iPhone 5S και iPhone 5C και το μάλλον κορυφαίο χαρακτηριστικό του iPhone 5S, επιβεβαιώνεται σε μία φωτογραφία του «κουτιού» του, που διέρρευσε στην Κίνα: o αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

iphone-5s-box

Η συσκευή φαίνεται να έχει το γνωστό σχήμα του iPhone 5, αλλά στην φωτογραφία φαίνεται πως το κλασσικό home button έχει αποκτήσει ένα «μυστηριώδη» ασημί δακτύλιο γύρω του. Σίγουρα πρόκειται για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που εισάγει στα Smartphone της η Apple, για την καλύτερη προσωποποίηση αλλά και την ασφάλεια των συσκευών.

Οι πληροφορίες για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο iPhone 5S κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Είναι γνωστή η πατέντα που έχει καταθέσει η Apple ή δη από το 2010 ενώ, αρκετοί που διέθεταν πληροφορίες «εκ των έσω», επιβεβαίωναν την ύπαρξή του ή άλλοι, μιλούσαν απλά για ένα ασημί δακτύλιο γύρω από το home button, χωρίς να το συνδέουν άμεσα με τον αισθητήρα. Εμείς πιστεύουμε πως αυτό είναι και αναμένουμε την επιβεβαίωση την Τρίτη.

Υ.Γ. Καθώς, εύστοχα παρατηρήσατε πως και το Motorola ATRIX είχε fingerprint sensor αλλά και είναι μία τεχνολογία που θα δούμε σε αρκετές συσκευές, άμεσα. Thank you readers!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...