Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Amazon. Όχι δε θα βγάλουμε smartphone μέσα στο 2013

Όπως σας είχαμε γράψει το Σάββατο, η Jessica Lessin, πρώην συντάκτρια της Wall Street Journal, είχε "ανάψει" συζητήσεις και δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο γύρω από την πληροφορία ότι η Amazon σκοπεύει να διαθέσει το πολυαναμενόμενο smartphone της στην αγορά... εντελώς δωρεάν.

Τώρα, φαίνεται ότι από την εταιρεία του Jeff Bezos απαντούν σε αυτή τη φήμη, μέσω του blog της δημοσιογράφου, αναφέροντας ότι δεν είναι αληθινή.

amazon

Όπως σημειώνει η Amazon, σε απάντηση που έστειλε στο blog 48 ώρες μετά τη δημοσίευσητου σχετικού post, η εταιρεία δε σκοπεύει να ανακοινώσει κάποιο κινητό τηλέφωνο μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αλλά ακόμη και αν το κάνει αυτό στο μέλλον δε θα είναι δωρεάν.

Φυσικά, αυτή η διευκρίνιση δε συνεπάγεται ότι δε θα δούμε ποτέ smartphone από την Amazon, καθώς, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές σε αυτές τις περιπτώσεις, "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά"...

Επιπλέον, το σενάριο ότι η εταιρεία του Jeff Bezos σκέφτεται το smartphone που ετοιμάζει να είναι επιδοτούμενο σε μεγάλο βαθμό, ώστε να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγοράζουν apps και media από την Amazon, δεν καταρρίπτεται εντελώς, επομένως το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι περισσότερη υπομονή ώστε να μάθουμε τα ακριβή σχέδια του κολοσσού της λιανικής στον τομέα της κινητής.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...