Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Διαθέσιμα τα Windows 8.1 σε συνδρομητές MSDN και TechNet

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ολοκλήρωσης ανάπτυξης των Windows 8.1, αντιδράσεις δημιούργησε η απόφαση της Microsoft να μη διαθέσει τη νέα έκδοση των Windows νωρίτερα σε προγραμματιστές μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών MSDN και Technet.
Απαντώντας στις αντιδράσεις, η Microsoft επιστρέφει στην παλιά πολιτική της και διαθέτει από σήμερα την τελευταία έκδοση των Windows στις υπηρεσίες MSDN και Technet χωρίς οι συνδρομητές τους να χρειάζεται να περιμένουν την 18η Οκτωβρίου όπως προέβλεπε το αρχικό πλάνο. Παράλληλα με την τελική έκδοση των Windows 8.1, διαθέσιμη είναι και η τελική έκδοση των Windows Server 2012 R2.

Πάντως η Microsoft ενημερώνει ότι συνεχίζει να αναπτύσσει όλες τις online υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται από τα Windows 8.1 και έτσι η εμπειρία χρήσης του δε μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το διάστημα αυτό η Microsoft θα το αξιοποιήσει λαμβάνοντας τα σχόλια των κατασκευαστών στους οποίους έχει δοθεί η τελική έκδοση, κυκλοφορώντας μια ενημέρωση την 18η Οκτωβρίου μέσω του Windows Update, διορθώνοντας όποια λάθη επισημανθούν.

Από τις σημαντικές αλλαγές των Windows 8.1 εκτός των αλλαγών στο desktop όπως η επιστροφή του start button και της απευθείας πρόσβασης στο desktop, είναι και η ενσωμάτωση της εφαρμογής του Skype με δυνατότητα απαντήσεων κλήσεων απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Περισσότερα για αυτή την προσθήκη μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο που αναρτήθηκε στο επίσημο blog του Skype.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...