Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Η Nokia και οι "κακίες" για τα νέα iPhone...

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως η Nokia είναι ιδιαίτερα επιθετική στον τρόπο που βλέπει τον ανταγωνισμό. Δεν είναι λίγες οι διαφημίσεις της, τελευταία, που τα βάζουν με ανταγωνιστικά μοντέλα των νέων Lumia με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο.

Ακόμη και μετά την εξαγορά από τη Microsoft, οι Φινλανδοί συνεχίζουν να "τη λένε" στους ανταγωνιστές τους, με πρόσφατο παράδειγμα την εικόνα στην οποία ένα Samsung Galaxy σπάει όπως το Kit Kat .

Τώρα, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων iPhone, η Nokia ξαναχτυπά με δύο "επιθετικά" tweets στο λογαριασμό της @Nokia_UK.

nokia-slaps-apple

Στο ένα η φινλανδική εταιρεία "υποδέχεται" το νέο iPhone 5C με μία φωτογραφία τωνπολύχρωμων Lumia, το motto "Η μίμηση είναι η καλύτερη μορφή κολακείας" και τη λεζάντα"Ευχαριστούμε, Apple".

 

Και το νέο iPhone 5S  όμως δεν ξεφεύγει από τα σχόλια, με την εταιρεία να γράφει πως "οι πραγματικοί gangsters δε χρησιμοποιούν χρυσά τηλέφωνα".

 

Η δε @Nokia US δεν άφησε κι αυτή την ευκαιρία της ανακοίνωσης νέων "ανταγωνιστών" αναξιοποίητη, σπεύδοντας να συγκρίνει την μόλις 8MPixels κάμερα των iPhone με αυτή τουNokia Lumia 1020.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...