Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Η Samsung ετοιμάζει το Galaxy Note 3 Neo με εξαπύρηνο επεξεργαστή

Η Samsung έχει στα σκαριά τον πρώτο εξαπύρηνο επεξεργαστή για smartphone και η πρώτη συσκευή η οποία θα τον ενσωματώνει θα είναι το Galaxy Note 3 Neo.
Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, με βάση αρκετά αξιόπιστες διαρροές, μαθαίνουμε ότι το Galaxy Note 3 Neo θα είναι μια πιο φθηνή πρόταση του Galaxy Note 3 με σημαντικές διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο εξαπύρηνος επεξεργαστής είναι ένα από αυτά και συγκεκριμένα το Exynos 5260 SoC που αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιεί τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.3 GHz και δύο πυρήνες στο 1.7 GHz με δυνατότητες HMP (Heterogeneous Multi-Processing) για χρήση και των 6 πυρήνων ταυτόχρονα.

Οι φωτογραφίες της συσκευής που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι ο σχεδιασμός του Note 3 Neo δε θα διαφέρει από αυτό του Note 3, συμπεριλαμβανομένου και του πλαστικού υλικού στο πίσω μέρος που μοιάζει με δέρμα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note 3 Neo περιλαμβάνουν Super AMOLED οθόνη 5.55 ιντσών με HD ανάλυση, 8mp κάμερα με Flash, 2.1 κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος, 2 GB RAM, 16 GB αποθηκευτικού χώρου, microSD θύρα αλλά και μπαταρία με χωρητικότητα 3.100 mAh. Στηρίζεται στην έκδοση 4.3 Jelly Bean του Android αλλά θα αναβαθμιστεί κανονικά και στην έκδοση 4.4 KitKat.

Οι πληφοροφίες αναφέρουν ότι θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, μία με υποστήριξη LTE δικτύως και μία με 3G υποστήριξη. Οι επιδόσεις του αναμένεται να είναι καλύτερες από αυτές του Galaxy S4 όχι όμως από του Galaxy Note 3.

Το Galaxy Note 3 Neo αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2014 η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 24-27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...