Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Microsoft OneDrive. Σύντομα με έως 8GB επιπλέον χώρο και shared folders

Πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε την μετονομασία του SkyDrive σε OneDrive –εξαιτίας της συμφωνίας με το δίκτυο BSkyB για την μη χρήση της ονομασίας "Sky"- και σύντομα η υπηρεσία θα κάνει την εμφάνιση της με ορισμένες βελτιώσεις και προσθήκες.
Πιο συγκεκριμένα, το OneDrive αναμένεται να προσφέρει 8GB επιπλέον χώρου, με παρόμοιο τρόπο με αυτό που έχει η ακολουθήσει η υπηρεσία Dropbox για να προσελκύσει χρήστες (προσκλήσεις από χρήστες σε άλλους κ.λπ). Έτσι, για κάθε χρήστη που προτείνετε και δέχεται την πρόσκληση σας θα έχετε επιπλέον 500MB (και εκείνος κερδίζει από την… “συναλλαγή” 500MB).

Κάθε χρήστης μπορεί να προτείνει την υπηρεσία σε έως και 10 φίλους για 5GB μέγιστου συνολικού χώρου επιπλέον. Αν παρόλα αυτά ενεργοποιηθεί και η λειτουργία αυτόματου “backup” των φωτογραφιών που τραβάει με το κινητό του (Windows Phone, Android, iOS) θα έχει επιπλέον 3GB, οπότε και ο συνολικός χώρος για τον χρήστη θα φτάνει τα 15GB (7GB + 5GB + 3GB).
Μία ακόμη σημαντική δυνατότητα που θα προσφέρει το OneDrive, είναι η κοινή ιδιοκτησία φακέλων, που επιτρέπει σε χρήστες να μοιράζονται και να διαχειρίζονται περιεχόμενο σε folders. Αν και το SkyDrive δίνει την δυνατότητα διαμοιρασμού φακέλων, εδώ μιλάμε για τον συγχρονισμό συγκεκριμένων folders πολλαπλών χρηστών. Το χαρακτηριστικό συνιδιοκτησίας επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη που μοιράζεται περιεχόμενο να προσθέτει νέους χρήστες στον φάκελο.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...