Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Στις 20 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του Geeksphone με τιμή €289

To Geeksphone το οποίο ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα και ξεχωρίζει για τη δυνατότητα να ενσωματώνει δύο πλατφόρμες, το Android και το Firefox OS αρχικά, είναι έτοιμο για την εμπορική κυκλοφορία του.
Σε ανακοίνωση της η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του αναφέρει συγκεκριμένα ότι θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου με επίσημη τιμή €289 ενώ για τους πρώτους ενδιαφερόμενους θα ισχύσει μια έκπτωση €20 που ρίχνει το τελικό κόστος της συσκευής στα €269.

Στον τομέα του λογισμικού που είναι και το δυνατό σημείο της συσκευής, το Geeksphone στηρίζεται σε δύο πλατφόρμες, το Android 4.2.2 Jelly Bean και το Firefox OS 1.3 (Boot2Gecko)

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Geeksphone ξεχωρίζει η IPS οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση 960 x 540. Στο εσωτερικό βρίσκεται ο επεξεργαστής Intel Atom Z2560 στο 1.6 GHz με 1 GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μόλις 4 GB αλλά μπορεί να επεκταθεί μέσω της microSD θύρας ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι ικανή για λήψη φωτογραφιών στα 8MP και για εγγραφή βίντεο 1080p/30fps με τη βοήθεια πάντα LED Flash. Μια δεύτερη κάμερα μπροστά των 1.3mp αναλαμβάνει τις βιντεοκλήσεις σας ενώ συναντάμε ακόμη δέκτη GPS, Bluetooth 3.0 καθώς και WiFi 802.11 b/g/n. Το Geeksphone δεν υποστηρίζει LTE δίκτυα ενώ για την αυτονομία του υπεύθυνη είναι η μπαταρία των 2.000 mAh.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...