Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Google: Προσφέρει αποζημίωση σε όσους εξαπατήθηκαν από το Virus Shield

Όπως ίσως γνωρίζετε στις αρχές του μήνα έγινε γνωστό πως η πρώτη σε πωλήσεις εφαρμογή στο Google Play, Virus Shield, όχι μόνο δεν προσέφερε προστασία στις συσκευές που είχε εγκατασταθεί αλλά ήταν μια μεγάλη απάτη, η οποία χάρη στις μεγάλες υποσχέσεις που υπήρχαν στην περιγραφή της είχε κατορθώσει να σημειώσει περισσοτερες από 10.000 λήψεις.
Στην πραγματικότητα μάλιστα, το μόνο το οποίο έκανε η εφαρμογή αυτή, ήταν να αλλάζει το κόκκινο "Χ" σε ένα μεγάλο "check" θέλοντας να συμβολίσει πως η εκάστοτε συσκευή ήταν προστατευμένη.

Πλέον, όπως έγινε γνωστό μέσω του Android Police, η Google αποφάσισε να προσφέρει αποζημίωση σε όσους κατέβασαν αυτή την εφαρμογή, ενημερώνοντας προηγουμένως μέσω email πως η λήψη της αποζημίωσης θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες 14 ημέρες.

Παράλληλα πέρα από την αποζημίωση του ποσού που πλήρωσαν, όλοι οι χρήστες θα λάβουν πίστωση 5 δολαρίων στους λογαριασμούς τους τα οποια θα μπορούν να εξαργυρωσουν σε αγορές εφαρμογών, μουσικής ή οποιουδήποτε άλλου είδους περιεχόμενο από το Google Play.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...