Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

To Twitter δίνει την επιλογή Mute

Τη δυνατότητα Mute, ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά το Twitter, ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν επίμονα οι χρήστες από τη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως μπορείτε να μαντέψετε, με τη συγκεκριμένη επιλογή, κάθε χρήστης του Twitter μπορεί να επιλέξει ποιανού χρήστη τα tweets που ακολουθεί δεν θα εμφανίζονται στο timeline του. Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη σταδιακά από σήμερα όχι μόνο στην web έκδοση του Twitter αλλά και στις επίσημες εφαρμογές για iOS και Android. Αντίστοιχη επιλογή έχουμε δει από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως το Tweetbot το οποίο έχει ενσωματώσει παρόμοια λειτουργία εδώ και αρκετό καιρό.

Υπάρχουν δύο τρόποι ώστε να μην εμφανίζονται τα tweets και τα retweets συγκεκριμένου χρήστη στο timeline σας, ο πρώτος μέσα από το προφίλ του και ο δεύτερος μέσα από το pull down μενού που υπάρχει σε κάθε tweet. Το mute δεν επηρεάζει το "follow" που έχετε κάνει με τον χρήστη αλλά ούτε και τη δυνατότητα να λάβετε DM (προσωπικό μήνυμα) από αυτόν/αυτή.

Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι ότι ο χρήστης για τον οποίο επιλέξατε το Mute, ποτέ δε θα ενημερωθεί γι' αυτή σας την ενέργεια και μπορείτε πάντα να την ακυρώσετε χωρίς και πάλι να ενημερωθεί σε αντίθεση με τη λειτουργία Block.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...