Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Στην Αγγλία, το 26% των χρηστών Samsung Galaxy S5 άλλαξε από iPhone

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός iFans στη Μεγάλη Βρετανία έχει κουραστεί να περιμένει το νέο iPhone με τη μεγαλύτερη οθόνη και έχει ήδη επιλέξει την επόμενη συσκευή, το Samsung Galaxy S5.
Σύμφωνα με το Kantar Worldpanel, το 26% των χρηστών Samsung Galaxy S5 στη Μεγάλη Βρετανία άλλαξαν την iPhone συσκευή τους, ποσοστό αρκετά μεγαλύτερο από το περσινό αντίστοιχο ποσοστό που έφτανε το 12%. Το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρώπη φτάνει το 17% ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Apple, με μόνο το 8% των χρηστών να έχει αλλάξει το iPhone για το Galaxy S5.

Με τη προγραμματισμένη κυκλοφορία της επόμενης ναυαρχίδας της Apple το Σεπτέμβριο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις iPhone χρηστών για την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 6 με τη μεγαλύτερη οθόνη (λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, με οθόνη 4.7 ιντσών και με οθόνη 5.5 ιντσών).

Παρ'όλα αυτά στη Μεγάλη Βρετανία, το Samsung Galaxy S5 έρχεται δεύτερο σε πωλήσεις πίσω από τα iPhone 5c και 5s, με ποσοσό 11,1% των κινητών τηλεφώνων συνολικά να είναι iPhone 5c, άλλο ένα 11% να είναι iPhone 5s και το Galaxy S5 να κατέχει ποσοστό 9%. Η προηγούμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S4, βρίσκεται στα χέρια του 7,4% των χρηστών ενώ το Motorola Moto G κατέχει ποσοστό 6%.

Όσον αφορά το μερίδιο αγοράς από τις συνολικές πωλήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2014, που αντιστοιχεί στις πέντε μεγάλες χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία) της Ευρώπης, αυτό φτάνει το 73,3% για το Android, 16,6% για την Apple και 8,1% για τη πλατφόρμα Windows Phone.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...