Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Η εταιρεία

Η Positron Α.Ε. ιδρύθηκε το 1997 και είναι μία καταξιωμένη εταιρεία πληροφορικής με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Internet και προϊόντων software.  Η Positron επενδύει δυναμικά στο χώρο της πληροφορικής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

  • Σχεδιασμός και κατασκευή δικτυακών τόπων (web development & design), που καλύ­πτουν λύσεις, από την κατασκευή εταιρικών παρουσιάσεων έως την ανάπτυξη εφαρμο­γών ηλεκτρονικού επιχειρείν (on line βάσεις δεδομένων, on line συστήματα κρατήσεων) και τον σχεδιασμό και υλοποίηση ενημερωτικών, πληροφοριακών και εμπορικών πυλών στο δίκτυο Internet (Portals), χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες παρου­σία­σης και διαχείρισης περιεχομένου σε προϊόντα και πλατφόρμες στρατηγικών συνερ­γατών.

Για την εύκολη συντήρηση των web sites που κατασκευάζει η Positron, έχει αναπτύξει την εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου Positron CMS που βασίζεται στην δυναμική πα­ρου­σίαση των σελίδων με την χρήση βάσης δεδομένων.  Για τη χρήση του Positron CMS δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις.  Η ενημέρωση, αλλαγή, διόρθωση, αντικατάσταση δια­γρα­φή και προσθήκη περιεχομένου γίνεται από προσωπικό του πελάτη με βασικές γνώσεις γραμματειακής υποστήριξης, μέσω του δικτύου Internet και μέσω της εφαρμογής web browser (π.χ. Microsoft® Internet Explorer) και μέσω κατάλληλων ηλεκτρονικών φορμών. Αναλυτική παρουσίαση του Positron CMS ακολουθεί στην επόμενη παράγραφο.

  • Στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου η Positron κατασκευάζει καταστήματα στο Internet χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα συστήματα όπως Magento, PrestaShop, Virtuemart κ.α. και τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε επιχείρισης.
  • Υπηρεσίες φιλοξενίας (Web Hosting) με πληθώρα τεχνολογιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χρήστη.  Οι προσφερόμενες λύσεις περιλαμβάνουν τεχνολογίες Microsoft Windows και Linux.
  • Με την on-line υπηρεσία στην ιστοσελίδα μας, αναλαμβάνουμε την καταχώρηση ονομά­των χώρου (domain name registration) με κατάληξη .gr και με καταλήξεις .com, .net, .org, .eu, .tv, .info, .biz, .name, .co, .uk, .org, .uk, .de, ως Παροχέας Υπηρεσιών Κατά­χω­ρή­σεων (Registration Service Provider - RSP), δυνάμει σχετικής συμβάσεως, της Κανα­δε­ζι­κης εταιρείας «Tucows.com Inc.».  Συγκεκριμένα, η Positron αναλαμβάνει την καταχώ­ριση για τις Διευθύνσεις Πρώτου Επιπέδου (Top Level Domain - TLD) για τις οποίες έχει συνάψει συμφωνία με την "Tucows.com Inc.".
  • Προμήθεια εφαρμογών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μίας εταιρείας για την κεντρική σύνδεση στο internet και την προστασία από εξωτερικούς εισβολείς (Wingate proxy server και firewall), την διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (MDaemon mail server), καθώς και την προστασία από ιούς και τη λήψη μαζικών μηνυμάτων (antivirus & antispam for MDaemon).
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες.  Η Positron, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις, αυξάνοντας τις παραγωγικές δυνατό­τητες των πελατών της.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...