Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

VPS Servers

output

129€ Προσφορά

prosfora

WinGate

altn

QBIK Προϊόντα

qbik

Καλωσορίσατε στην αρχική σελίδα της Positron


Συνεχίζοντας για πάνω από 20 χρόνια πλέον την επιτυχημένη πορεία μας , είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διαδικτυακές σας ανάγκες, αξιόπιστα, με ασφάλεια και στα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Είμαστε εδώ για εσάς, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την τεχνογνωσία, την ασφάλεια και την υποστήριξη σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, δεδομένων πάντα των συνθηκών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Positron αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και κορυφαία επιλογή στο χώρο της φιλοξενίας και της σχεδίασης ασφαλών ιστοσελίδων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης σας, διαθέτουμε ανάλογα πακέτα που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση και προϋπολογισμό. Παράλληλα αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες προγραμματιστικές τεχνολογίες.

Γνωρίζουμε πως η online παρουσία σας είναι σημαντική για εσάς όσο και για τους πελάτες σας είτε πρόκειται για το E-shop σας, είτε για το εταιρικό σας Website και γι’ αυτό είμαστε εδώ για την υποστήριξή σας και τα αιτήματά σας, καθημερινά 10 ώρες online chat και 24 ώρες / 7 ημέρες μέσω sms, email ή αίτημα υποστήριξης.

Σας ενθαρρύνουμε να αναζητήσετε στις προσφορές μας το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...