Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

OCR scan σε φωτογραφίες, το SkyDrive έγινε πιο έξυπνο

Το SkyDrive έγινε ακόμη πιο έξυπνο και πλέον μπορεί να «διαβάζει» τις φωτογραφίες σας χάρη στην ενσωματωμένη OCR δυνατότητα.

Η Microsoft δε σταματά να ανανεώνει συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά το SkyDrive, την cloud πρόταση της εταιρείας που πλέον έχει ενσωματωθεί και στα Windows 8.1 με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή τη φορά, η υπηρεσία θα υποστηρίζει πλέον την οπτική ανάγνωση χαρακτήρων σε φωτογραφίες, συχνά αναφέρεται ως OCR. Έτσι, οι χρήστες του SkyDrive θα έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας του κειμένου που βρίσκεται σε μια φωτογραφία. Αυτό μπορεί να είναι ένα απόσπασμα από βιβλίο, περιοδικό, ετικέτες ή όποιο άλλο αντικείμενο περιέχει χαρακτήρες στη φωτογραφία.

Η OCR δυνατότητα στο SkyDrive έγινε πραγματικότητα για ακόμη μία φορά σε συνεργασία με την ομάδα του Bing, όπως άλλωστε έχει βοηθήσει σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις με τα Bing apps, την αναζήτηση στα Windows 8.1, κλπ.

Αρχικά, η δυνατότητα OCR στις φωτογραφίες του SkyDrive θα είναι διαθέσιμη μόνο για τις γλώσσες Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Γερμανικα, ωστόσο όλοι οι χρήστες θα μπορούν να εξάγουν το κείμενο ανεξάρτητα από τη γλώσσα εμφάνισης των Windows ή του SkyDrive.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...