Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

Ο Tim Cook προϊδεάζει για τα μεγάλα σχέδια της Apple για το 2014

Σε επιστολή του προς τους εργαζομένους της Apple σε ολόκληρο τον κόσμο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tim Cook, τους ευχαριστεί για μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά ενώ δε παραλείπει να αυξήσει τον πήχυ για την επόμενη χρονιά.
Στην επιστολή του ο Tim Cook αναφέρει ότι για την επόμενη χρονιά η Apple έχει μεγάλα σχέδια τα οποία πιστεύει ότι ο κόσμος θα αγαπήσει. Δε παραλείπει βέβαια να αναφέρει το πόσο υπερήφανος είναι για τη συμμετοχή του στην Apple, με την εταιρεία να συγκεντρώνει και να δωρίζει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η φημολογία για την ένταξη της Apple σε νέες προιοντικές κατηγορίες τεχνολογίας περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός έξυπνου ρολογιού με την ονομασία iWatch αλλά και μιας έξυπνης τηλεόρασης, ένας τομέας που ο ίδιος ο Cook έχει αναφέρει ότι ενδιαφέρει πολύ την Apple. Άλλες φήμες αναφέρουν την παρουσίαση νέων iPhone και iPad με μεγαλύτερη όμως οθόνη.

Τη φετινή χρονιά η Apple την έκλεισε με την κυκλοφορία του ανανεωμένου Mac Pro το οποίο κατασκευάζεται για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα στο 2013 η εταιρεία παρουσίασε το iPhone 5S, το iPad Air, το iPad mini με retina οθόνη, το iOS 7 αλλά και τη νέα έκδοση του OS X το οποίο διατίθεται δωρεάν σε όλους. Τέλος ο Cook νοιώθει υπερήφανος για τη συμπλήρωση 50 δισ. downloads εφαρμογών και παιχνιδιών από το App Store, ένας αριθμός τον οποίο η Apple συμπλήρωσε σε 5 μόλις χρόνια λειτουργίας του.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...