Τηλ. 215 215 6821

Πατήστε παρακάτω για κάθε μορφής επικοινωνία μαζί μας ...

LG G3: Με οκταπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη ανάλυσης QHD;

Τον περασμένο Αύγουστο η LG τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας μία LCD οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας IPS με φοβερή ανάλυση QHD, ή αλλιώς 2560x1440p, χωρίς να γνωστοποιεί πότε θα τη δούμε να ενσωματώνεται σε κάποιο smartphone.
Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές τις ιστοσελίδας ZDNet Korea η επόμενη ναυαρχίδα της LG θα συνεχίσει τη γραμμή της σειράς G, με την ονομασία G3, με τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά να κάνουν λόγο για οθόνη ανάλυσης QHD (χωρίς να αναφέρεται μέγεθος), οκταπύρηνο επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια την εταιρεία και κάμερα 16MP. Ο νέος επεξεργαστής, με την κωδική ονομασία LG Odin, αναμένεται να εμφανιστεί και στα επόμενα tablets της σειράς G Pad.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, η LG ήρθε σε συμφωνία με την ARM για τη χρήση των επεξεργαστών της σειράς Cortex-A50, οι οποίοι είναι ικανοί για 64-bit. Η LG είχε σημειώσει πως οι νέες οθόνες QHD αναμένεται να εμφανιστούν στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, ενώ αν οι φήμες περί κυκλοφορίας του Galaxy S5 της Samsung (το οποίο αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5.25 ιντσών ανάλυσης QHD) στις αρχές του έτους επαληθευτούν, ίσως η Κορεάτικη εταιρεία θα πρέπει να επανεξετάσει τα σχέδιά της.

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

YouTube

Positron CHAT
Εάν είμαστε Online (μπλέ εικονίδιο), κάντε Chat μαζί μας.
Εάν δεν είμαστε Online αφήστε το μύνημά σας πατώντας το εικονίδιο παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί
σας το συντομότερο δυνατόν.

Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας πατήστε Επικοινωνια

QuickSearch

Quick Search Domain Form


Soon will be ready...